Tietosuojakäytäntö

Verkkosivun Toripelit.com tietosuojakäytäntö kuvaa sääntöjä ja menetelmiä, jotka Toripelit.com on kerännyt tilin verkkosivustolle perustaneille käyttäjille. Tämä koskee myös evästeitä ja henkilötietoja, joita sivusto hallinnoi. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on koodattu merkkijonona (kirjaimet ja numerot) ja jotka keräävät erilaisia käyttäjätietoja. Koskien käyttäjän yksityisyyttä, pyydämme sinua lukemaan alla olevan tietosuojakäytännön.

1. Muutama sana verkkosivustosta Toripelit.com

Toripelit.com on verkkoportaali, joka on luotu verkkopelaamista varten. Verkkosivusto on jo usean vuoden ajan kiinnostanut käyttäjiä, jotka etsivät luotettavaa tietolähdettä koskien nettikasinoja, uusimpia pelejä, houkuttelevia tarjouksia, bonuksia ja muita aiheita sekä uutisia uhkapelaamisen maailmasta. Sivusto on saatavilla puolaksi, saksaksi ja tšekiksi.

Verkkosivusto Toripelit.com tarjoaa esittelyjä suosituimmista kasinoista, kuten Bet365, Unibet, Bwin, GameTwist, PokerStars ja monet muut. Verkkosivuston runsaasta sisällöstä käyttäjä löytää uusimmat kolikkopelit, kuten Sizzling Hot Deluxe, Book of Ra, Gonzo’s Quest jne., sekä erityyppiset ruletti-, baccarat-, blackjack- ja videopokeripelit.

Käyttäjämme saavat päivittäin käsiinsä uusimmat uutiset ja aiheet liittyen verkkopelaamiseen. Uutiskirjeemme ja ilmoituksemme tarjoavat asiakkaille tietoa kasinomaailman tarjouksista, bonuksista, palkinnoista ja kilpailuista.

2. Alustavat tiedot

  1. Tämä tietosuojakäytäntö koskee Toripelit.com -verkkosivustoa, joka toimii URL-osoitteessa Toripelit.com.
  2. Sivuston omistaja ja verkkosivuston keräämien tietojen ylläpitäjä on Toripelit.com
  3. Verkkosivuston sähköpostiosoite on admin@toripelit.com.com. 
  4. Verkkosivuston omistaja on verkkosivulle tilin luoneiden käyttäjien vapaaehtoisesti toimittamien henkilötietojen ylläpitäjä.
  5. Toripelit.com verkkosivuston välityksellä kerätyt henkilötiedot käsitellään 27. huhtikuuta 2016 annetun Euroopan parlamentin ja -neuvoston (EU) asetuksen 2016/679 mukaisesti yksilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä ja tällaisten tietojen vapaasta kulusta ja joka kumoaa direktiivi 95/46 /EY (yleinen tietosuoja-asetus), ja joka tunnetaan yleisesti GDPR:nä.
  6. Toripelit.com käyttää henkilötietoja:
    • verkkosivun näkymä
    • yhteydenotot asiakaspalveluun
    • bonusten ja tarjousten esittäminen
    • tietoa kasinoista ja kasinopeleistä
    • tilin perustaminen
  7. Tietoja tilin perustajista ja heidän toiminnastaan verkkosivustolla Toripelit.com tallennetaan evästeiden kautta käyttäjien laitteille.
  8. Toripelit.com suojaa käyttäjien yksityisyyttä ja kunnioittaa verkkosivuston käyttäjien yksityisyyttä.
  9. Järjestelmänvalvoja on nimittänyt tietosuojavastaavan, johon voidaan ottaa yhteyttä henkilötietojen käsittelyä koskevissa tiedusteluissa  sähköpostiosoitteessa admin@toripelit.com.com.

3. Käyttäjän tietojen käsittely

  1. Tilin luomisen jälkeen asiakkaalla on oikeus kirjautua sähköposti- tai ilmoituslistoille saadakseen tietoja kasinoista ja peleistä, uusista bonuksista ja tarjouksista, triviasta jne. Tieto voidaan lähettää sähköpostiosoitteeseen tai ilmoituksen kautta. Asiakas voi myös muuttaa tilinsä yksityisyysasetuksia ja peruuttaa tilauksensa milloin tahansa.
  2. Hyödynnämme käyttäjän tietoja hallitaksemme kampanjoita ja bonuksia sekä tarkistaaksemme käyttäjän meille toimittamat tiedot kun hän osallistuu kilpailuihin tai turnauksiin, joissa on tarjolla palkintoja, tai urheiluvedonlyöntiin, joita molempia verkkosivusto Toripelit.com tarjoaa.
  3. Kun asiakas tekee päätöksiä verkkosivustolla, verkkosivusto kerää tietoja asiakkaan toiminnasta. Nämä tiedot palautuvat käyttäjälle henkilökohtaisen markkinoinnin muodossa. Se on mahdollista evästeiden avulla, jotka on kuvattu erillisellä evästekäytäntöä koskevalla sivulla. Tämän tietosuojakäytännön tai evästeiden kohdassa 5 mainitut analyyttiset työkalut mahdollistavat sisällön, mainosten ja vihjeiden toimittamisen käyttäjälle käyttäjän kiinnostuksen kohteiden perusteella. Käyttäjän niin halutessa hän voi poistaa evästeet käytöstä tämän tietosuojakäytännön osan 6 mukaisesti.

4. Tiedot, jotka sisältävät tietoja käyttäjästä luokittain

Tämä tietosuojakäytäntö viittaa tietoihin:

  1. Henkilötiedot (nimi ja sukunimi, kirjautuminen jne., esimerkiksi uuden käyttäjän rekisteröimiseksi).
  2. Yhteystiedot (osoite, puhelin jne., esimerkiksi verkkosivuston ja käyttäjän välisen suhteen hallintaan).
  3. Tekniset tiedot (IP-osoite, laajennukset, selaintiedot, esimerkiksi tietojen vianmääritykseen ja analysointiin).
  4. Profiilitiedot (kirjautumistiedot, esim. tietojen lähettämiseksi tarjouksista ja bonuksista).
  5. Käyttötiedot (käyttäjän toiminta verkkosivustolla, esimerkiksi henkilökohtaisten mainosten julkaisemiseen).
  6. Markkinointitiedot (käyttäjän valinnat, jotka koskevat yhteydenottoa, esimerkiksi asiaankuuluvan sisällön näyttämiseen verkkosivustolla).
  7. Keräämämme näytedata ja syy näiden tietojen keräämiseen on lueteltu suluissa.

5. Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka sisältävät numero- ja kirjainjakson, jotka ilmoittavat verkkosivustolle esimerkiksi käyttäjän mieltymyksistä. Ne parantavat sivuston sisältöä ja suorituskykyä jatkuvalla tavalla, jotta verkkoresurssien käyttö tehostuu ja suoraviivaistuu.

Evästeet on kuvattu tarkemmin Evästekäytäntösivulla.

Toripelit.com verkkosivusto käyttää myös Google Analytics ja Hotjar -työkaluja. Löydät lisätietoja evästeistä.

6. Evästeiden poistaminen käytöstä

Käyttäjä, joka haluaa peruuttaa suostumuksensa tietojensa keräämiseen evästeiden kautta voi poistaa evästeiden käytön selaimestaan milloin tahansa. Asiakkaan on valittava oikea selain ja noudatettava operaattorien verkkosivuilla olevia ohjeita:

 

Evästeet mobiililaitteilla:

Haluamme ilmoittaa käyttäjillemme, että suostumuksen poistaminen käytöstä tai peruuttaminen evästekäytäntöä koskien, joka on välttämätön todentamiselle ja turvallisuusprosesseille, voi hidastaa ja äärimmäisissä tapauksissa jopa estää Toripelit.com-sivuston käyttöä.

7. Käyttäjän oikeudet

Käyttäessäsi Toripelit.com -verkkosivustoa käyttäjällä on tietosuojamääräysten mukaisten ratkaisujen perusteella oikeus pyytää järjestelmänvalvojalta:

  1. Pääsyä henkilötietoihinsa – käyttäjä voi pyytää pääsyä omiin verkkosivuston tallentamiin tietoihinsa. Pyynnön on oltava järkevä ja asianmukaisesti perusteltu.
  2. Tietojen korjausta – käyttäjällä on oikeus muokata ja korjata tallentamiamme epätäydellisiä ja vääriä henkilötietoja. Tässä tapauksessa meidän on kuitenkin tarkistettava uusien tietojen oikeellisuus.
  3. Tietojen poistamista – käyttäjä voi pyytää henkilökohtaisten tietojensa poistamista esimerkiksi sulkiessaan tilin tai kun näiden tietojen tallentaminen ei ole enää tarpeen ja kohtuullista.
  4. Tietojen varastoinnin lopettaminen – käyttäjä voi milloin tahansa keskeyttää tietojen jatkokäsittelyn, jos hän uskoo prosessin loukkaavan henkilökohtaisia oikeuksiaan ja vapauksiaan. Se koskee pääasiassa tilanteita joissa käyttäjä ei halua luovuttaa tietojaan markkinointitarkoituksiin. Tätä toimintoa voidaan muokata tilin profiiliasetuksissa.
  5. Tietojen käsittelyn rajoittaminen – tapahtuu silloin, kun käyttäjä on pyytänyt tietojen korjaamista ja meidän on odotettava niiden oikeellisuuden tarkistamista tai kun tietojen käyttö on laitonta.
  6. Tiedonsiirto – käyttäjän tiedot toimitetaan käyttäjälle muodossa, jota käytetään yleensä tiedoston sisällön lukemiseen.
  7. Henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin koskevan luvan peruuttaminen – käyttäjä voi peruuttaa suostumuksensa tietojen käsittelyyn markkinointitarkoituksissa ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Tässä tapauksessa on tarpeen poistaa asianmukaiset merkinnät asiakkaan tiliprofiilissa.

Käyttäjällä on oikeus esittää valitus. Valituksen voi tehdä tietosuojavastaavalle seuraavassa sähköpostiosoitteessa: admin@toripelit.com, samoin kuin Data- ja tietosuojavaltuutetun toimistoon (Information and Data Protection Ombudsman).

8. Käyttäjien henkilötietojen siirtäminen kolmansille osapuolille

Verkkosivuston käyttämiä henkilötietoja ei myydä tai jaeta. Luottamukselliset tiedot voidaan kuitenkin luovuttaa seuraaville tahoille:

  1. Tahot, jotka keräävät tilastotietoja, verkkosivuston liikenneindikaattoreita ja muita tietoja verkkosivustosta.
  2. Kumppanuussivustot vain laillisissa liiketoimintatarkoituksissa.
  3. Silloin, kun on tarve suorittaa laillisia ja juridisia prosesseja.

Tietojen ylläpitäjä voi tallentaa kaikki luonnollisten henkilöiden tiedot vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä tarkoitettujen toimintojen suorittamiseksi. Markkinointitietojen osalta tämä ajanjakso on kolme vuotta.

9. Tilinluontikäytäntö

Käyttäjä voi luoda vapaaehtoisesti ja ilmaiseksi tilin Toripelit.com -verkkosivustolla. Tili voidaan myös poistaa käytöstä tai poistaa milloin tahansa. Tilin poistamisen jälkeen kaikki henkilökohtaiset tiedot poistetaan (paitsi jos laki velvoittaa järjestelmänvalvojaa tallentamaan ne tietyn ajanjakson verran).

 

Alle 18-vuotiaat eivät saa rekisteröidä tiliä verkkosivustolla.

10. Käyttäjien tietojen luottamuksellisuus

Toripelit.com pyrkii kaikin keinoin varmistamaan, että sen asiakkaiden henkilötiedot on turvattu asianmukaisesti ja ettei luvattomilla henkilöillä ole pääsyä niihin. Siksi henkilötiedot ovat näkyvissä vain työntekijöille, jotka toimivat suorassa toiminnassa verkkosivustolla. Pääsy näihin tietoihin on salattu kryptaamalla ja suojattu salasanalla. Järjestelmänvalvoja ja tietosuojavaltuutettu varmistavat, että henkilötietojen suojaa koskevaa lakia noudatetaan.

11. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Tietosuojakäytäntöön voi tapahtua muutoksia, joista Toripelit.com ilmoittaa käyttäjille sähköpostitse useita päiviä etukäteen.

Jos käyttäjillä on kysymyksiä tai vastalauseita yllä olevaa tietoa koskien, he voivat lähettää ne järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteeseen admin@toripelit.com tai tietosuojavaltuutetulle sähköpostiosoitteeseen admin@toripelit.com.

Viimeisin muutos tapahtui: 04.07.2019.

12. Muut osapuolet

Kun käyttäjä poistuu Toripelit.com verkkosivustolta, tällä sivustolla esitettyä tietosuojakäytäntöä ei enää sovelleta. Jos uudelleenohjaus tapahtuu toiselle verkkosivustolle (esimerkiksi napauttamalla ulkoista mainosta), tietosuojakäytäntö muuttuu mainostajan verkkosivustolla sovellettavaan tietosuojakäytäntöön.

Parhaat kasinota
4.90 / 5
Pelata
4.35 / 5
Pelata
4.76 / 5
Pelata
4.35 / 5
Pelata
4.00 / 5
Pelata
Uudet kasinot
Speedy Casino arvostelu toripelit.com Speedy Casino
Speedy Casinolla panostetaan nopeuteen! ...
Lue lisää
Casino Calzone arvostelu toripelit.com Casino Calzone
Tämä herkullinen nettikasinosivusto kokkaa ...
Lue lisää
Ahti Games arvostelu toripelit.com Ahti Games
Ahti Games Casino on ...
Lue lisää
Näytä kaikki
Uudet peliautomaatit
Näytä kaikki