Photo Safari

pelata todellinen kasino
Ominaisuudet
Palautetta
Kehittäjä PlaynGo
Rullat 5
Linjat 9
Ominaisuudet Wild-merkki, Scatter-symboli, Bonus-merkki

Photo Safari -hedelmäpeli ilmaiseksi

Safari ei ole pelkästään metsästystä varten, ja epätavallinen peliautomaatti Play’N GO-yritykseltä todistaa sen. Useat turistit ympäri maailman matkustavat Afrikkaan valokuvaamaan eläimi. Toripelit peliportaali kertoo Photo Safari -onlinekolikkopelistä, joka on todella värikäs ja selkeä kuten kaikki hedelmä- ja rahapelit Play’N GO:lta.

Photo Safari on erinomainen mobiilikolikkopeli, jossa on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Näytöllä on kolme symbolien riviä. Peliä voidaan pelata käyttämällä erialaisia voittolinjojen määrää, 1 – 20 kappaletta. Panostakaa jokaiselle linjalle 1 – 5 kolikkoa ja odottakaa voittoa. Kolikkojen nimellisarvo voi olla 1 – 25 senttiä. Näin ollen suomalaispelaajat voivat panostaa kierrokselle korkeintaan 25 euroa.

Kolikkopelit Photo Safari, Play’n GO SS - Toripelit.com

Photo Safari -peliautomaatti ja pääominaisuudet

Tässä oninepelissä on tyypillinen toimintojen valikoima, samankaltainen kuin useissa ilmaisissa nykyaikaisissa kolikkopeleissä toripelit.com-sivustolla. Esimerkkinä mainittakoon erikoissymbolit, ilmainen peliraha ja ilmaiskierrokset. Lisäksi suomalaispelaajia odottaa ilmaiset bonus peli. Tuplauspeli ja progressiivinen jättipotti puuttuvat tästä peliautomaatista.

Voittoyhdistelmät muodostavat tyypillisten sääntöjen mukaan. Ainakin kolme samanlaista symbolia vierekkäin yhdessä voittolinjassa tuovat palkinnon. Voiton määrä riippuu kahdesta muuttujasta: linjan panoksesta ja voittoyhdistelmän kertoimesta (korkeintaan x5000). Jokaisesta linjasta palkinto maksetaan vain vanhimmasta yhdistelmästä.

Play’N GO ilmoittaa, että Photo Safari -slot-pelissä on melko korkea teoreettinen palautusprosentti, 94,17%.

Photo Safari -hedelmäpeli ja symbolit

Mitä tulee pelisymboleihin tässä kolikkopelissä, ne ovat erilaisia villieläimiä, jotka asuvat Afrikassa. Sen lisäksi tapaatte pelikorttien nimellisarvoja, jotka on tehty puusta ja koristettu kukilla.

Erikoissymboleita oovat ovat wild-merkki (afrikkalainen kilpi ja tamtamit), Scatter-symboli (valokuvausfilmi) ja Bonus-merkki (kamera). Käsitellään niitä symboleja perusteellisesti:

  • Wild-symboli sekä muodostaa voittoyhdistelmiä yhteisten sääntöjen mukaan että korvaa muut kuvat, erikoissymboleja lukuun ottamatta, tarvittaessa.
  • Scatter-merkistä maksetaan riippumatta sen paikasta. Kaksi, kolme, neljä tai viisi samanlaista merkkiä, joka sijaitsee missä tahansa näytöllä antaa hyvän palkinnon. Palkinto on kaksi, kolme, 30 tai 300 yhteistä panosta.
  • Bonus-merkki. Jos suomalaisilla pelaajilla on kolme tällaista symbolia näytöllä, he osallistuvat ylimääräiseen bonuspeliin. Bonuspelissä voidaan voittaa hyvä voitto.

Kolme tai useampi scatter-merkkiä aloittaa ilmaiskierrokset kulkevalla panoksella, joiden aikana Scatter-merkki muuttuu wild-symboliksi ja korvaa myös muut symbolit. Pelaajilla ei ole mahdollisuutta jatkaa ilmaiskierroksia.

Photo Safari -peliautomaatti ja sen käyttöliittymä

Photo Safari -kolikkopelissä on tyypilliset asetukset ja selkeä ohjauspaneeli, jossa sijaitsee tutut napit. Ne ovat seuraavat:

  • Spin – käynnistää uuden kierroksen;
  • Coin Value – määrittelee kolikkojen nimellisarvon;
  • Lines – valitsee voittolinjojen määrän peliin;
  • Coins– tekee panoksen kolikoilla;
  • Bet Max – peli, jossa käytetään kaikkia linjoja ja maksimipanosta;
  • Auto Play – automaattisen pelin tila, jossa kelat pyörivät automaattisesti;
  • Paytable – avaa palkintotaulukon
Parhaat pelit