Attraction

pelata todellinen kasino
Ominaisuudet
Palautetta
Kehittäjä NetEnt
Rullat 5
Linjat 10
Ominaisuudet Wild-symboli, Ilmaiskierrokset

Attraction-hedelmäpeli

Suomalaisilla on mahdollisuus päästä nykytieteen laboratorioon ja kokea salaisia laitteita ja vempaimia. Net Entertainment -peliyhtiön ohjelmoijat ovat kehittäneet tämän aiheen online-hedelmäpelissä. Tule pelaamaan Attraction-peliautomaattia ja muita parhaita slottipelejä toripeli.com-sivustolle. Magnetismin ja tieteellisten kokeiden lisäksi Attraction-hedelmäpelissä suomalaista odottaa kaksi lajiketta wild-symbolia, ilmaiskierroksia, viisi kiekkoa ja 10 voittolinjaa.

Tämän hedelmäpelin aktiivisten linjojen määrä on määrätty ’kymmenen’ pisteeseen, eli panoksesi osuu aina kullekin. Mutta panoksen määrä on käytännössä rajaton. Nuolinäppäimien avulla, jotka ovat ’coin value’ ikkunan kummallakin puolella, aseta kolikkojen määrä. Sen raja on 0,01 – 1. Sitten käyttämällä samaa näppäintä, jotka sijaitsevat ’level’ ikkunan lähellä, pitää valita kolikoiden määrä laitettavaksi jokaiselle riville. Käytettävissä on lukuja 1 ja 10 välillä. Jos haluat käynnistää kierroksen suurimmalla panoksella, niin voit klikata ’max bet’ -näppäintä. Jos pelaat Attraction -hedelmäpeliä ilmaiseksi (eli käyttäen ilmaista pelirahaa), saat virtuaalisia opintopisteitä.

Kolikkopelit Attraction, NetEnt SS - Toripelit.com

Attractionin ominaisuudet ja erikoiset symbolit

Rumpujen tavallista käynnistystä varten käytetään isoa vihreää nappia kahden valkoisen nuolen kanssa. Tämä nappi sijaitsee ohjauspaneelin keskellä. Pitkäaikaisen online-hedelmäpelin aikana samaa panosta voidaan käyttää automaattisesti, se aktivoidaan painamalla ’auto’. Jos haluat katsoa täydellistä voittoyhdistelmien ja tunnuslukujen taulukkoa, paina ’paytable’ -nappia. Bonuskolikot annetaan vain niistä yhdistelmistä, jotka muodostuivat samoista luvuista yhdessä kymmenestä rivistä. Nämä yhdistelmät on merkitty kertoimien taulukkoon, ne alkavat vasemmalta kelalta ja tulevat linjaan vasemmalta oikealle. Tästä mobiilislottipelistä puuttuu progressiivinen jättipotti tai muut pelit. Suurin voitto yhdestä spinistä on 50 000 kolikkoa.

Attraction -hedelmäpelissä on olemassa kaksi wild -symbolin lajia – tavallinen ja ’sticky’. Ensimmäinen wild -symboli voi ilmestyä vain toiselle, kolmannelle ja neljännelle kiekolle, se korvaa muut kuvat ja tekee parhaan yhdistelmän. Jokaisen pyöräytyksen aikana induktiokela ilmestyy satunnaiseen paikkaan, se luo magneettikentän vaakasuoraan tai pystysuoraan riviin. Jos tavallinen wild -merkki tulee tähän kenttään, siis tämä heti muuttuu ’sticky’ -symboliksi, ja samaan riviin ilmestyy yksi tai jopa kaksi tätä ’sticky’ -merkkiä. Tällöin saat yhden ilmaiskierroksen, joka pidetään samojen panoshintojen kanssa, jotka olivat aktiivisia bonuksen saamisen aikana. Jos ilmaiskierroksen aikana tulee taas wild -symboli, siis sinä saat toisen tällaisen kierroksen. ’Sticky’ symboli voi myös korvata minkä tahansa kuvan tuottamaan paras yhdistelmä. Molemmissa kuvissa on kirjoitettu sana ’wild’, ja ’sticky’ -merkillä on ominainen violetti tausta.

Toripelit -sivustolla suomalaiset voivat myös pelata muita erilaisia slottipelejä, joissa on ilmaiskierrokset, bonuspelit, progressiivinen jättipotti jne. Meidän sivustolla on tarjolla parhaat netin ilmaiset kolikkopelit, mielenkiintoisimmat rahapelit ja jännittävimmät slotit.

  • Valmistaja: Net Entertainment
  • Bonuspeli: ei
  • Kiekot: 5
  • Wild -symboli: on
  • Scatter -symboli: ei
  • Ilmaiskierrokset: on
Parhaat pelit